Obesek križ s cirkoni 3×1,5 cm, srebro

18.88

Obesek je izdelan iz srebra, čistine 925/00 in površinsko zaščiten s postopkom belega zlatenja. S tem postopkom preprečimo oksidacijo izdelka, dosežemo pa kontrast med srebrom in kamni, ter odpornost na praske.

Obesek je v križa v velikosti 3 x 1,5 cm. Križ je simbol krščanstva, vendar je v teh časih tudi modni dodatek. Križ je lahko tudi lepo darilo ob krstu ali Sv. obhajilu.

Simbolika križa je lahko tudi drugačna: s križem simboliziramo 4 smeri neba, zemljo in nebo,… skratka vsak naj najde svojo zgodbo in jo deli z nami.

Križ po celotni  površini pokrivajo beli cirkoni.  Rob obeska je gladek, kamni segajo do njega, lepo je poudarjena nežna oblika, saj nima ostrih robov.

Obesek ima po celoti površini izrezane luknjice, v katere so vstavljeni kamni. Zaradi zlatarskega načina vstavljenih kamnov pronica svetloba in kamni se svetijo.

V stiku z vodo kamni ne spremenijo barve in ne izpadejo. Obesek je primeren za nošenje na verižici različnih debelin in tudi usnjenem trakcu. Verižico najdete v zavihku srebrnega nakita.

3 na zalogi

Šifra: 1007155 Kategoriji: ,