Sledite nam na Facebooku in Instagramu
Brezplačna poštnina pri naročilih nad 30 €

Načini dostave

Pošiljko vam na dom dostavi naš pogodbeni partner Pošta Slovenije, običajno že naslednji delovni dan, ko je bila odposlana. V primeru vaše odsotnosti poštar pusti obvestilo, pošiljko pa lahko v 15. delovnih dneh prevzamete na vaši pošti. Stroški pošiljanja za pošiljke do vrednosti 30,00 eur znašajo 3 EUR. Pri naročilu s plačilom po povzetju od sedaj ne plačate več provizije Pošti Slovenije! Lahko pa se odločite za osebni prevzem in se izognete plačilu poštnine.

Novost za naše kupce: pri naročilu nad 30,00 eur vam paket pošljemo brez stroškov – poštnina gratis!

Osebni prevzemi

Naročene minerale lahko stranke prevzamete osebno v trgovini v Celju, na naslovu trgovine Adamas, Ljubljanska cesta 8, in sicer vsak delovni dan od ponedeljka do petka v času odprte trgovine in sicer:
Ponedeljek – Petek: 09.00 – 16.00 ure
Sobota: Po dogovoru

V primeru, da v tem času ne morete prevzeti željenih artiklov nas prosim pokličite na tel.št. 03-5442-180, poskusili se bomo dogovoriti za najbolj ustrezen čas.

Reklamacije in odstop od nakupa

V primeru, da je bil poslan napačen artikel, ali je ta poškodovan, nam prosim sporočite na: nakit@lunakit.si in problem bomo skupaj hitro rešili.

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov nakit@lunakit.si, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Blago lahko vrnete na 2 načina in sicer: blago pošljete po pošti s priloženo dokumentacijo oziroma se oglasite v naši trgovini v Celju.

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Vračilo vplačila bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil vršimo na TRR kupca, zato ga prosim navedite hkrati z dopisom o odstopu.

Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje sporočilo o odstopu od pogodbe. V primeru odstopa od pogodbe ima uporabnik pravico do vračila vseh plačil in sicer: plačane kupnine, poštnih stroškov in stroškov provizije, ki jo zaračunava dostavljalec blaga ob izročitvi blaga npr. strošek Pošte ob plačilu po povzetju, to dokazuje s pisnim dokumentom.